Gyakori kérdések

Milyen anyagból készülnek a Dekor-Varázs EXKLUZÍV falmatrica és dekormatrica illetve bútormatrica - faltetoválás mintái?

A falmatrica és faltetoválás minták főként MATT fényű vinyl alapú EXTRA NÉMET MINŐSÉGI  KIMONDOTTAN AZ ADOTT FELÜLETRE , dekorfóliából készülnek, amely nagyon vékony (0,08mm) fólia - ezáltal egyszerű felhelyezés után gyönyörű, festett hatást értünk el.


Milyen anyagból készülnek a Dekor-Varázs színes nyomtatott dekormatricái?

A falmatricák öntapadós fóliából készülnek, egészségre teljesen ártalmatlan, környezetbarát festékkel nyomtatva.


Milyen felületre lehet felragasztani a dekormatricákat ?

Jó minőségben előkészített BELTÉRI FESTÉKKEL festett falra tökéletes.  Akár LEMOSHATÓ FESTÉKKEL FESTETTRE IS , de meszelt falra NEM jó!  Bútorra, ajtóra, fára, műanyagra, csempére, fémre, üvegre, tükörre, tapétára , vastagon festett fűrészporos tapétára. De a legfontosabb, hogy a felületnek simának és tisztának, pormentesnek és száraznak kell lennie a jó tapadás érdekében!


Mennyire nehéz feladat a faldekorációk , dekormatricák  felragasztása?

Egyáltalán nem nehéz, csupán egy kis türelmet és kézügyességet igényel. Nagyobb dekorációk felhelyezésénél kérj segítséget ismerősödtől, családtagodtól. A használati útmutatóban leírtak alapján lépésről-lépésre haladhatsz!


Többször is felhasználhatóak a faldekorációs matricák ?

Nem, a falmatricák és faltetoválások egyszer ragaszthatóak fel.


Hogyan távolíthatom el a dekormatricákat?

Ez teljesen felület függő! Műanyag, fém, fa, üveg felületekről egyszerűen csak óvatosan lehúzzuk!
Falfelület esetén hajszárítóval célszerű megmelegíteni a matricákat, így sokkal könnyebben leválik és elkerülhető a falfelület illetve a festék megsérülése.


Milyen eszközökre lesz szükség a dekorálásnál?

Vízmértékre a pontosabb felrakás érdekében ( ha a minta ezt megkívánja ), illetve  jó szemmértékre ha a dekoráció mintájától függően a vízmérték nem fontos. Ezen kívül még ceruzára,plasztik kártyára (igazolvány vagy bankkártya) vagy egy tiszta ruhaanyagra.


Milyen csomagolásban érkeznek meg a faldekorok?

A dekorációk méretüktől függően karton hengerekben, dobozban, illetve borítékban kerülnek kiszállításra.


Friss festés után azonnal ragaszthatóak a dekormatricák?

Célszerű másfél-két hetet várni a felhelyezéssel a teljes kiszáradásig!


Hogyan készülnek a dekorációk?

A színes falmatricáink digitális nyomtatással készülnek. Az egyszínű, kontúros faltetoválások fólia vágással kerülnek elkészítésre.


Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi megválaszolhassuk! Várjuk jelentkezésedet! :)

Rólunk mondták

Falmatrica ajánló