Szállítási feltételek

Kedves Megrendelőnk!
12.000 Ft feletti rendeléstől INGYEN szállítás!

Jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül tudsz választani:

 • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a futárnak kell kifizetni a megrendelt termékek és a szállítás összköltségét a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvétes szállítás díja 1590 Ft.
 • Előre utalás: ebben az esetben a megrendelés végén, illetve a visszaigazoló e-mailben kapott összeget (a szállítási költséggel együtt) kell átutalni számlaszámunkra. Az előre utalással rendelt termékeket csak az átutalás beérkezése után készítjük el és küldjük el a megrendelőnek. A szállítási költség előre utalás esetén 1590 Ft Utalást csak magyar bankszámláról tudunk fogadni.
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  KIZÁRÓLAG Magyar bankszámláról történő utalás esetén:
  SIGMA-TEL 2000 Bt.
  10402506-25026111-00000000
  K&H Bank
  Közleménybe: megrendelés azonosító
 • Készpénzes fizetés: ez az opció személyes átvétel esetén állhat fenn. Szállítási költség nincs, a megrendelést a Dekorstúdióban veheted át. ( időpont egyeztetés szükséges )

  SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BAJÁN: Megrendelésedet személyesen átveheted a 6500 Baja, Dózsa Gy. út 74. címen. Előzetes telefonon egyeztetés szükséges, a megrendelés feldolgozásakor telefonon vesszük fel Veled a kapcsolatot.


 • Online bankkártyás fizetés: A megrendelés végén az OTP Simplepay fizetési felületére irányít át az oldal, GLS futárnak már nem kell fizetned, a szállítás online fizetés után GLS futárral 1590 Ft.

A megadott szállítási és fizetési feltételek csak magyarországi címekre való kiszállításra vonatkoznak. Más országba való szállítási igény esetén szükséges egyeztetni e-mailben.

 

JÓ HÍR: A szállítási költséget minimum 12.000 Ft értékű megrendelés esetében átvállaljuk! Bár a 12.000 Ft alatti megrendelés esetében van szállítási költség, még azzal együtt is a áraink kedvezőek mert a szállítási költség nincs beépítve a vételárba!

12.000 Ft feletti rendeléstől INGYEN szállítás!

 

A megrendelt termékek kiszállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi minden esetben. Gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik.

Bár minden megrendelőnkkel egyeztetünk telefonon (úgyhogy Te is várhatod majd a hívásunkat), a bonyodalommentes kiszállítás érdekében kérlek, minden esetben pontos, helyes címet adj meg, melyen valaki tartózkodik a fent említett szállítási időben. A szállítási napot előzetesen ki fogjuk jelölni a telefonos egyeztetés keretében. A GLS e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.
A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén kapod meg, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. 3 kézbesítési kísérlet is lesz, ha szükség van rá! Már az első kézbesítési kísérlet Depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17-20 óra között.

A rendelés kiszállítási ideje függ a megrendelt termékektől. A csomagban lévő termékek alapján a leghosszabb szállítási idővel kell számolni.
Falmatricák, faltetoválások: 1-3 munkanap
Disney dekorációk: 1-2 munkanap
Fotótapéta, vászonkép  5-10 munkanap


A megrendelésnél lehetőséged nyílik GLS Csomagpontba kérni a csomagodat (jelezheted telefonon vagy e-mailben, esetleg rendelésnél a megjegyzésben), így nem kell alkalmazkodnod a futárhoz és a szállításhoz. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot az értesítést követő 3. munkanapon, e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. 

A csomagpontokra történő kiszállítás jelenleg előre utalással vagy előre bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Rólunk mondták

Falmatrica ajánló