falmatrica

Szállítási feltételek

Kedves Megrendelőnk!

WEBÁRUHÁZUNKBAN  LEADHATÓ LEGKISEBB RENDELÉS MIN. 2000 FT !

Jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül tudsz választani:

 • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a futárnak kell kifizetni a megrendelt termékek és a szállítás összköltségét a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvétes szállítás díja 990 Ft.
 • Előre utalás: ebben az esetben a megrendelés végén, illetve a visszaigazoló e-mailben kapott összeget (a szállítási költséggel együtt) kell átutalni számlaszámunkra. Az előre utalással rendelt termékeket csak az átutalás beérkezése után készítjük el és küldjük el a megrendelőnek. A szállítási költség előre utalás esetén 690 Ft. Utalást csak magyar bankszámláról tudunk fogadni.
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  Magyar bankszámláról történő utalás esetén:
  SIGMA-TEL 2000 Bt.
  10402506-25026111-00000000
  K&H Bank
  Közleménybe: megrendelés azonosító
 • Készpénzes fizetés: ez az opció személyes átvétel esetén állhat fenn. Szállítási költség nincs, a megrendelést a Dekorstúdióban veheted át.
 • Online bankkártyás fizetés: A megrendelés végén az OTP Bank fizetési felületére irányít át az oldal, GLS futárnak már nem kell fizetned, a szállítás online fizetés után GLS futárral 690 Ft.

A megadott szállítási költségek csak magyarországi címre történő szállításra vonatkoznak.

 

JÓ HÍR: A szállítási költséget minimum 10.000 Ft értékű megrendelés esetében átvállaljuk! Bár a 10.000 Ft alatti megrendelés esetében van szállítási költség, még azzal együtt is a mi áraink a legkedvezőbbek – a szállítási költség nincs beépítve a vételárba!

10.000 Ft feletti rendeléstől INGYEN szállítás!

 

A megrendelt termékek kiszállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi minden esetben. Gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik.

Bár minden megrendelőnkkel egyeztetünk telefonon (úgyhogy Te is várhatod majd a hívásunkat), a bonyodalommentes kiszállítás érdekében kérlek, minden esetben pontos, helyes címet adj meg, melyen valaki tartózkodik a fent említett szállítási időben. A szállítási napot előzetesen ki fogjuk jelölni a telefonos egyeztetés keretében. A GLS e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.
A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén kapod meg, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. 3 kézbesítési kísérlet is lesz, ha szükség van rá! Már az első kézbesítési kísérlet Depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17-20 óra között.
A feladás a rendeléstől számítva 1-4 munkanapra lehet, a megrendelt termék(ek)től függően. A megrendelésnél lehetőséged nyílik GLS Csomagpontba kérni a csomagodat, így nem kell alkalmazkodnod a futárhoz és a szállításhoz. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot az értesítést követő 3. munkanapon, e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre, illetve 2017. 10. 19. után feladott csomagokra bankkártyás fizetésre a GLS futárnál van mód.

 

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Rólunk mondták

Ajánló