Szállítási feltételek

Kedves Megrendelőnk!
12.000 Ft feletti rendeléstől INGYEN szállítás!

Jelenleg a következő fizetési lehetőségek közül tudsz választani:

 • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a futárnak kell kifizetni a megrendelt termékek és a szállítás összköltségét a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvétes szállítás díja 1790 Ft GLS futárral házhozszállítás esetén, GLS CsomagPont és GLS Automata esetén pedig 990 Ft.
 • Előre utalás: ebben az esetben a megrendelés végén, illetve a visszaigazoló e-mailben kapott összeget (a szállítási költséggel együtt) kell átutalni számlaszámunkra. Az előre utalással rendelt termékeket csak az átutalás beérkezése után készítjük el és küldjük el a megrendelőnek. A szállítási költség előre utalás esetén 1790 Ft GLS futárral házhozszállítás esetén, GLS CsomagPont és GLS Automata esetén 990 Ft. MPL futárral 1990 Ft házhozszállítás esetén, míg MPL Posta Pont vagy MPL Csomagautomata esetén ez 990 Ft. Utalást csak magyar bankszámláról tudunk fogadni.
  Az utaláshoz szükséges adatok:
  KIZÁRÓLAG Magyar bankszámláról történő utalás esetén:
  SIGMA-TEL 2000 Bt.
  10402506-25026111-00000000
  K&H Bank
  Közleménybe: megrendelés azonosító
 • Készpénzes fizetés: ez az opció személyes átvétel esetén állhat fenn. Szállítási költség nincs, a megrendelést a Dekorstúdióban veheted át. ( időpont egyeztetés szükséges )

  SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BAJÁN: Megrendelésedet személyesen átveheted a 6500 Baja, Dózsa Gy. út 74. címen. Előzetes telefonon egyeztetés szükséges, a megrendelés feldolgozásakor telefonon vesszük fel Veled a kapcsolatot.


 • Online bankkártyás fizetés: A megrendelés végén az OTP Simplepay fizetési felületére irányít át az oldal, a futárnak már nem kell fizetned.

A megadott szállítási és fizetési feltételek csak magyarországi címekre való kiszállításra vonatkoznak. Más országba való szállítási igény esetén szükséges egyeztetni e-mailben.

 

JÓ HÍR: A szállítási költséget minimum 12.000 Ft értékű megrendelés esetében átvállaljuk! Bár a 12.000 Ft alatti megrendelés esetében van szállítási költség, még azzal együtt is a áraink kedvezőek mert a szállítási költség nincs beépítve a vételárba!

12.000 Ft feletti rendeléstől INGYEN szállítás!

 

A megrendelt termékek kiszállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és a Magyar Posta Zrt. végzi. Gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik GLS futárral. MPL kiszállítás esetén a a várható szállítási idő 12-15 munkanap.

Bár minden megrendelőnkkel egyeztetünk telefonon (úgyhogy Te is várhatod majd a hívásunkat), a bonyodalommentes kiszállítás érdekében kérlek, minden esetben pontos, helyes címet adj meg, melyen valaki tartózkodik a fent említett szállítási időben. A szállítási napot előzetesen ki fogjuk jelölni a telefonos egyeztetés keretében. A futár e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a futár weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy CsomagPontba/automatába.
A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén kapod meg, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.
Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a futárszolgálat weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. 3 kézbesítési kísérlet is lesz, ha szükség van rá! Már az első kézbesítési kísérlet Depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17-20 óra között.

A rendelés kiszállítási ideje függ a megrendelt termékektől. A csomagban lévő termékek alapján a leghosszabb szállítási idővel kell számolni.
Falmatricák, faltetoválások: 1-3 munkanap GLS futárral, 12-15 munkanap MPL futárral
Disney dekorációk: 1-2 munkanap GLS futárral, 12-15 munkanap MPL futárral
Fotótapéta, vászonkép:  5-10 munkanap GLS futárral, 17-25 munkanap MPL futárral


A megrendelésnél lehetőséged nyílik GLS CsomagPontba vagy MPL Posta Pontba/automatába kérni a csomagodat (jelezheted telefonon vagy e-mailben, esetleg rendelésnél a megjegyzésben), így nem kell alkalmazkodnod a futárhoz és a szállításhoz. A futárszolgálat SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a Csomagpontba/automatába. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitvatartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot az értesítést követő 3. munkanapon, e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. 

A GLS CsomagPontokra történő kiszállítás jelenleg előre utalással, utánvéttel vagy előre bankkártyás fizetéssel lehetséges. MPL Posta Pontra vagy automatába történő kiszállítás banki átutalással lehetséges.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Rólunk mondták

Falmatrica ajánló