Fotótapéták

FOTÓTAPÉTÁK - POSZTERTAPÉTÁK széles választékban és változatos méretekben bármely helyiségbe. 
A fotótapéták , poszter tapéták ,ajtótapéták és tapéták között megtalálhatóak az úgynevezett :  VLIES (flíz) anyagúak, melyet szárazon kell feltenni a ragasztóval megkent falra. Anyagának köszönhetően felhelyezés után közvetlenül, a még nedves falon korrigálható, visszaszedhető, így elkerülhetőek az esetleges kisebb esztétikai és illesztési hibák. A papír anyagú tapétákkal szemben kevésbé gyűrődik és szakad, kiváló alaktartó és légáteresztő. Felhelyezése szaktudást nem igényel,  könnyen kezelhető, maradéktalanul eltávolítható. Ezenkívül választható még egyes mintáknál az olcsóbb hagyományos PAPÍR alapanyagú tapéta is ! 
Fotótapétáink csíkokra vágva, tekercsben kerülnek kiszállításra. Elkészítésük és kiszállításuk típustól függően 8-12 nap!  KIVÉTEL A DISNEY TERMÉKEK - EZEKET AZONNAL TUDJUK KÜLDENI SAJÁT RAKTÁRUNKBÓL.Kérjük ezt vegyék figyelembe a megrendelés leadásakor! Előre is köszönjük! 
Minden vlies fotótapétához AJÁNDÉKBA RAGASZTÓT adunk. 12.000 Ft feletti megrendeléseket INGYEN KISZÁLLÍTJUK!A csomag kiszállítása előtt minden esetben telefonos egyeztetés történik a szállítás várható idejével kapcsolatban!

Rólunk mondták