Kapcsolat


Szeretettel üdvözlünk dekor - és faldekorációs webáruházunkban! Arra vállalkoztunk, hogy falmatrica faltetoválás , vászonkép , fotótapétatapéta , matrica és egyéb dekorációs termékeinkkel lakásodat, otthonodat, vállalkozásod , azon belül is  bármelyik helyiséget varázslatossá tudd tenni. Kiemelten foglalkozunk babaszobába , gyerekszobába , nappaliba , hálószobába illő dekorációkkal , falmatricákkal . fotótapétákkal , vászonképekkel melyek pillanatok alatt csodaszéppé és különlegesség varázsolják a környezetet .
Exkluzív minőségű fal- és bútordekorációinkkal, falmatricáinkkal, faltetoválásainkkal, tulajdonképpen saját kezűleg, szakember bevonása nélkül tudod átalakítani környezetedet ezzel, a külföldön már jól bevált módszerrel, néhány száz, illetve ezer forintból. Itthon is egyre ismertebb és divatosabb, a falmatrica , fotótapéta és a vászonkép amely szó már beépült a közéletbe. 
babaszoba, illetve gyerekszoba dekorációink varázslatos világában szinte életre kelnek a matricák és a faldekorációk. Nincs nagyobb öröm, mint látni a boldog gyerekek felhőtlen örömét! Könnyedén összeállíthattok elképzeléseteknek megfelelő komplett gyerekszoba dekormatrica szetteket, ezzel kapcsolatban nagyon pozitívak a visszajelzések! De próbált ki, hidd el: az eredmény magáért beszél!
Exkluzív minőségű termékeinket a legkedvezőbb piacvezető áron kínáljuk, ezen felül rengeteg további akcióval kedveskedünk megrendelőinknek! – Ezt érdemes leellenőrizni, ha számít a sokkal kedvezőbb ár.
Vállaljunk még a következőket is  : egyedi dekoráció készítés , matrica készítés , matrica nyomtatás , fóliavágás , betűvágás , 3d betűvágás , vászokép készítés , hungarocell vágás , habbetű készítés Baján .


 

Amennyiben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, keress minket valamelyik elérhetőségünkön!

Rendelést bárhol leadhatsz, webáruházon keresztül a megrendelőlappal, e-mailben, telefonon, sőt, még Facebook oldalunkon is. A megrendeléseket és a szállítást minden esetben egyeztetjük telefonon, ezért várd majd a hívásunkat! 

Amennyiben a rendelés közben bármi gond adódna (például nem tudod korásba tenni a terméket), vagy nem kapsz semmilyen visszajelzést a megrendeléséről, esetleg nem keresünk telefonon 2 munkanapon belül sem, jelezz nekünk valamelyik elérhetőségünkön, segítünk!

 

Telefonszámunk:
0620 499 99 88
Kapcsolattartó : Jelencsity Miklós

Címünk:
SIGMA-TEL 2000 Bt.
6500 Baja
Dózsa György út 74.

E-mail címek:
dekorvarazs@gmail.com

Utalási adatok,
MAGYAR bankszámláról történő utalás esetén:
SIGMA-TEL 2000 Bt.
10402506-25026111-00000000
K&H BANK


Személyes találkozóra, illetve a rendelt dekorációk átvételére telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség! Ha bármi kérdésed, észrevételed van a falmatricáinkkal, weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük írd meg nekünk! Várjuk leveledet!

Üzenetküldés:

Az Ön neve: *
E-mail címe: *
Telefonszáma:
Üzenete:
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető:
SIGMA-TEL 2000 Bt.
Székhely:
6500 Baja, Dózsa György út 74.
Adószám:
21555031-2-03
Vállalkozói nyilvántartásba vétel száma:
03-06-115310
E-mail cím: dekorvarazs@gmail.com
Telefonos elérhetőség:
20 4999988 
Számlaszám:
10402506-25026111-00000000

Rólunk mondták