KAPCSOLÓMATRICA

Webáruházunkban az általános 8x8 cm-es (szimpla) kapcsolóhoz rendelhető matrica. Ha dupla vagy tripla kapcsolóhoz szeretnél dekorációt rendelni, azt a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban fel tudod tüntetni. A dupla kapcsolóhoz a dekoráció ára + 200 Ft, a tripla kapcsolóhoz +400 Ft. Amit meg kell adnod a rendelés leadásakor dupla, illetve tripla kapcsoló esetében: a kapcsolók egybeépítettek, vagy egymás mellett van 2-3 szimpla kapcsoló, illetve függőlegesen vagy vízszintesen állnak.
Ha nem szimpla kapcsolómatricát szeretnél, kérlek, ne az online bankkártyás fizetési módot választ, vagy ha mégis azt szeretnéd, a különbözetet előre utalással vagy utánvéttel tudod kiegyenlíteni. Utánvétesen +300 Ft a szállítási költség.
A takaró keretet lepattintva és leszedve tudjuk felragasztani a mintát, alapos, száraz törlőkendős felülettisztítás szükséges előtte. Felragasztása megegyezik a faltetoválások felhelyezésével – a használati útmutatóban leírtak alapján! Felragasztás után a takaró keretet visszapattintva el is készült a remekmű! Kínálatunkban a lakás bármely helyiségébe találsz megfelelő kapcsolómatrica - konnektormatrica mintát: gyerekszobába, hálószobába, konyhába, nappaliba

KAPCSOLÓMATRICA

Rólunk mondták