CÉGEK - VÁLLALKOZÁSOK

Falmatrica - cégeknek, vállalkozásoknak.Feldobnád, kidekorálnád az üzlethelyiséget vagy csak figyelemfelhívót keresel üzleted, szolgáltatásod népszerűsítéséhez? A DEKORMATRICA segítségével a legunalmasabb helyiség is új arcot kaphat és nem kell hozzá festék vagy mesterember, túl nagy időráfordítás vagy felfordulás.
Válogass FALTETOVÁLÁS és/vagy FALMATRICA mintáink közül, melyekkel gyorsan, látványos eredményt érhetsz el szakember bevonása nélkül!
Faldekorációink nemcsak otthonokba illeszthetők be, de különböző vendéglátóegységekbe, irodákba, vállalkozásokba, munkahelyekre is a vendégek, ügyfelek, páciensek, fogyasztók örömére. Faltetoválás mintáinkat nevével ellentétben nemcsak falra, hanem bármilyen sima, nem porózus felületre is felragaszthatod, például ablakra, tükörre, bútorlapra vagy ajtóra is! Faldekoráció készítés !

Azon dekorációink esetében, ahol elérhető a tükrözés funkció (tehát megfordul a grafika)  A FELIRAT NEM TÜKRÖZŐDIK csak a minta, a baloldali képen látható módon! Abban az esetben, ha az egész dekoráció tükrözését szeretnéd (pl.: kirakat üvegre vagy egyéb célból) illetve egyedi felirattal szeretnéd a dekorációt,  kérjük jelezd felénk elérhetőségeinken vagy írd meg a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba és úgy készítjük el! Ha egyik kategóriánkban sem találtál megfelelőt, vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi elképzeléseddel, terveddel kapcsolatban: dekorvarazs@gmail.com

Ajánló