Falmatrica -MACIKA VIRÁGGAL 78.

A képek csak illusztrációk.
Szín:
Szín
Szín választása:
Méret:
Méretválasztás
Méretválasztás:
Tükrözés:
Termék tükrözése
Ft   3 080 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

Ez a játékmackó a virággal kedves, gyerekszobába és babaszobába illő minta! Ajánljuk még bölcsibe, óvodába, vagy bárhová, ahol gyerekek vannak, kicsik fordulnak meg - gyermekorvosi rendelőbe, váróterembe, kórház gyerekszosztályára, gyermekmegőrzőbe, játékboltokba, és még sok más helyre is! Kisfiúknak és kislányoknak is ajánljuk ezt a falbarát öntapadós dekor matricát.

A Dekor Varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadós dekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre.


A Dekor Varázs exkluzív falmatrica webáruház kínálata több száz dekorációs mintából áll, melyeket több méretben és sokféle színben tudsz kiválasztani.
Ha ezek között sem találod meg a megfelelőt, írd meg elképzelésedet nekünk, egyedi matrica készítést is vállalunk magánszemélyek és cégek, vállalkozások részére is: feliratok, logók, egyedi méretek, egyedi motívumok, saját minták ügyében vedd fel velünk a kapcsolatot!


Cikkszám: GYSZ.78.-falt.
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Mások ezt tették vele a kosárba

Ajánló