Női sziluett nappal falmatrica - 147A

A képek csak illusztrációk.
  • szoligép matrica szolárium felirattal
Szín:
Szín
Nap színe:
Női alak színe:
Méret:
Választható méretek
Választható méretek:
Tükrözés:
Termék tükrözése
A méretek a leírásban feltüntetett elrendezésre vonatkoznak.
Ft   1 590 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

 Női sziluett nappal faltetoválás szépségszalonokba, wellness- és spa központokba vagy akár otthoni dekorációként is.   Faltetoválás mintáinkat nevével ellentétben nemcsak falra, hanem bármilyen sima, portalanított, nem porózus felületre is felragaszthatod, például ablakra, tükörre, bútorlapra vagy ajtóra is! 

Ez a dekoráció a baloldali kép szerinti elrendezésben kerül elkészítésre, a választható méretek a képen látható ív befoglaló méretére vonatkoznak!  (Bizonyos minták illetve méretek esetén előfordulhat az ív több részre bontása, mely megkönnyíti a dekoráció szállítását, elkészítését és felhelyezését, ez a végeredményt nem befolyásolja!) Több részből álló minták esetében az ív részekre vágható, tetszés szerinti elrendezésben is felhelyezhetők!
FELIRATOS dekorációink esetében, ahol elérhető a tükrözés funkció (tehát megfordul a grafika) A FELIRAT NEM TÜKRÖZŐDIK csak a minta! Ha az egész dekoráció tükrözését szeretnéd (pl.: kirakat üvegre vagy egyéb célból) kérjük jelezd felénk elérhetőségeinken!

Kérjük a dekorálás megkezdése előtt olvasd át a csomagodhoz mellékelt használati útmutatónkat, mely segítséget nyújt a dekorálásban! A használati útmutatót megtalálhatod az alábbi linkre kattintva is: 

http://www.dekor-varazs.hu/falmatrica-felragasztasa-felhelyezeseCikkszám: 147A-FT-szolárium
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Mások ezt tették vele a kosárba

Ajánló