Lobogó haj felirattal falmatrica - 120

A képek csak illusztrációk.
  • feliratos fodrász falmatrica
Szín:
Szín
Választható színek:
Méret:
Választható méretek
Választható méretek:
Tükrözés:
Termék tükrözése
A méretek a leírásban feltüntetett elrendezésre vonatkoznak.
Ft   2 280 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

 Lobogó haj felirattal faltetoválás fodrászatokba, szépségszalonokba vagy akár otthoni dekorációként is.   Faltetoválás mintáinkat nevével ellentétben nemcsak falra, hanem bármilyen sima, portalanított, nem porózus felületre is felragaszthatod, például ablakra, tükörre, bútorlapra vagy ajtóra is! 


Ez a minta akár egyedi felirattal is kérhető! 
Csak írd meg a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba, és úgy készítjük el Neked! 

Ez a dekoráció a baloldali kép szerinti elrendezésben kerül elkészítésre, a választható méretek a képen látható ív befoglaló méretére vonatkoznak!  (Bizonyos minták illetve méretek esetén előfordulhat az ív több részre bontása, mely megkönnyíti a dekoráció szállítását, elkészítését és felhelyezését, ez a végeredményt nem befolyásolja!) Több részből álló minták esetében az ív részekre vágható, tetszés szerinti elrendezésben is felhelyezhetők!
FELIRATOS dekorációink esetében, ahol elérhető a tükrözés funkció (tehát megfordul a grafika) A FELIRAT NEM TÜKRÖZŐDIK csak a minta! Ha az egész dekoráció tükrözését szeretnéd (pl.: kirakat üvegre vagy egyéb célból) kérjük jelezd felénk elérhetőségeinken!

Kérjük a dekorálás megkezdése előtt olvasd át a csomagodhoz mellékelt használati útmutatónkat, mely segítséget nyújt a dekorálásban! A használati útmutatót megtalálhatod az alábbi linkre kattintva is: 

http://www.dekor-varazs.hu/falmatrica-felragasztasa-felhelyezeseCikkszám: 120-FE-fodrász
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Mások ezt tették vele a kosárba

Ajánló