ÁLMODJ SZÉPEKET falmatrica 4.

A képek csak illusztrációk.
  • csingilinges gyerekszoba falmatrica
Szín:
Szín
Szín választása:
Méret:
Méretválasztás
Méretválasztás:
Tükrözés:
Termék tükrözése
Ft   3 080 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

Falmatrica kislánynak - falmatrica kisfiúnak ! A megadott méretek erre az ív elrendezésre vonatkoznak. A falmatrica részeit (tündérpor, felirat, tündér) egyesével is elrendezheted, ha levágod az ívről.
Varázsolj minden este gyönyörű, mesés álmokat kisbabád, gyermeked, kicsikéd szemére! Ez a faltetoválás különleges dísze lehet a gyerekszobának.
A tündéres faltetoválás kislányoknak nagyon szokott tetszeni. Falmatrica gyerekszobába : A gyermek kedvenc színében, illetve a gyerekszoba berendezésével harmonizálva mesés hangulatot varázsol, és mosolyt csal kicsik és nagyok arcára.

A Dekor Varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadós dekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre.


Cikkszám: GYSZ.4.-falt.
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Mások ezt tették vele a kosárba

Ajánló