NYUSZIKA falmatrica 9.

A képek csak illusztrációk.
  • gyerekszoba fal dekoráció nyuszis
Méret:
Választható méretek
Választható méretek:
Ft   390 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Extra minőségű gyerekszoba falmatrica! Babaszobába is illő, bútorra egyaránt való dekor matrica. Erdei állat témában kötelező elem, a nyuszika nagyon népszerű állatos minta. A nyuszika mosolya vidám hangulatot varázsol. A nyuszi aranyos, puha, mesebeli erdei állat, a gyerekek odavannak az édes kis nyuszkókért. Nem árt beszerezni egy ilyen állatkás falmatricát, ha állatos mesefalat szeretnél!

Kisgyermekek kedvenc témáival állítottuk össze a kínálatunkat, figyelve arra, hogy babaszobákba, és nagyobb gyerekek szobájába is találhass matricákat. Kisfiúk és kislányok is könnyen tudnak választani a sok-sok mintánkból. Ha már nagyobb a gyermek, akár közösen is összeválogathatjátok a mesefal kellékeit, melyet saját ízlésetekre és a dekorálandó felület méretére szabhattok. Nagyon jó visszajelzéseink vannak a darabonként kiválasztott és összerendezett falmatricákról! Ha viszont egyszerűbbnek találod kész szettben megrendelni a termékeket, a Gyerekszoba szettek kategóriánkban ezt egyszerűen megteheted.

Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körbevágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz, nem kell a szakemberre várnod, és órákig takarítani sem utána – dekorálás előtt viszont ne felejtsd el a felületet megtisztítani, letörölni. A színes dekorációs matricák alapos felülettisztítás után ragaszthatók a díszítendő felületre.


Cikkszám: ERD.ÁLL. 9 -gysz
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Mások ezt tették vele a kosárba

Ajánló