Falmatrica -PEGAZUS LOVACSKA 73.

A képek csak illusztrációk.
Szín:
Szín
Szín választása:
Méret:
Méretválasztás
Méretválasztás:
Tükrözés:
Termék tükrözése
A méretek a leírásban feltüntetett elrendezésre vonatkoznak.
Ft   3 480 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

A FELTÜNTETETT MÉRET EBBEN AZ ESETBEN A MATRICA ÍV MÉRETÉRE VONATKOZIK A KÉPEN LÁTHATÓ ELRENDEZÉSBEN!

A MINTÁK EGYENKÉNT FELRAGASZTHATÓAK 
- TETSZÉS SZERINTI ELRENDEZÉSBEN!

Kis királylányok szobájába illő minta. Olyan gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnének saját Pegazust, akik kedvelik az egyszarvúakat. A fal színéhez biztosan megtalálja a megfelelő dekorációszínt, hiszen 24-féle közül lehet választani. A csillagok akár máshogy is rendezhetők. Ez az egyszarvú, lovacska falmatrica dekoráció a gyerekszobát varázslatosság teszi.

A Dekor Varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadós dekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre.


A Dekor Varázs exkluzív falmatrica webáruház kínálata több száz dekorációs mintából áll, melyeket több méretben és sokféle színben tudsz kiválasztani.
Ha ezek között sem találod meg a megfelelőt, írd meg elképzelésedet nekünk, egyedi matrica készítést is vállalunk magánszemélyek és cégek, vállalkozások részére is: feliratok, logók, egyedi méretek, egyedi motívumok, saját minták ügyében vedd fel velünk a kapcsolatot!


Cikkszám: GYSZ.73.-falt.
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Ajánló