Falmatrica -HINTÁZÓ MACIK 12.

A képek csak illusztrációk.
  • falmatricák gyerekszobába
Szín:
Szín
Szín választása:
Választható méretek:
Méretválasztás
Méretválasztás:
Tükrözés:
Fordított irányú
Ft   5 490 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

Falmatrica. Ez a bájos kis macis faldekoráció a gyerekek kedvence! Hinta, pillangó, macik... Mi más kellene még egy tökéletesen dekorált gyerekszobába? Meseszép macis falmatrica, mely rendelhető többféle méretben. Hogy a dekoráció kifogástalan lehessen, 24 féle színből tudod kiválasztani a ti gyerekszobátokba legjobban illőt.

Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadósdekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre. A falmatrica saját kezűleg alakítható is, ha Te éppen úgy szeretnéd, a fekvő mackót arrébb is teheted, ha levágod az ívről és távolabb ragasztod a falra.


A Dekor Varázs exkluzív falmatrica webáruház kínálata több száz dekorációs mintából áll, melyeket több méretben és sokféle színben tudsz kiválasztani.
Ha ezek között sem találod meg a megfelelőt, írd meg elképzelésedet nekünk, egyedi matrica készítést is vállalunk magánszemélyek és cégek, vállalkozások részére is: feliratok, logók, egyedi méretek, egyedi motívumok, saját minták ügyében vedd fel velünk a kapcsolatot!


Cikkszám: GYSZ.12.-falt.
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették vele a kosárba

Rólunk mondták

Falmatrica ajánló