Falmatrica - NYILAK 68.

A képek csak illusztrációk.
  • falmatrica katicamatrica
Szín:
Szín
Szín választása:
Választható méretek:
Méretválasztás
Méretválasztás:
Ft   3 490 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Színskála

Ez az útjelző tábla nagyon népszerű falmatrica! Nem hiába, divatos kiegészítője lehet az otthonodnak! Nappaliba, konyhába, előszobába, előtérbe, játszószobába, de irodába, munkahelyre is tökéletes, sőt, hálószobába is bátran ajánljuk ezt a gyönyörű dekorációt! Válaszd a dekoráció trendi, olcsó és gyors megoldását: a falmatrica minden szempontból jó megoldás! Ha igazán jó minőségű dekor matricákat szeretnél, rendelj webáruházunkból.

A Dekor Varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadósdekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre.

A lakberendezés napjainkban igen sokoldalú, hiszen a kínálkozó lehetőségek száma szinte végtelen, legyen szó belsőépítészeti, vagy a berendezési lehetőségekről, azonban ahhoz, hogy egységes és harmonikus enteriőrt hozzunk létre, elengedhetetlen, hogy az egyes helyiségek színei és formái kiegészítsék egymást valamilyen módon. A falmatricák modern korunk egyik közkedvelt és gyakran alkalmazott dekorációs elemei, melyek a különféle lakberendezési stílusokat nézve is remekül megállják helyüket, hiszen a formáknak és mintáknak szinte csupán képzeletünk szabhat határt. Legyen szó modern, minimál, retro, vagy akár romantikus vagy barokk stílusról, webáruházunkban megtalálod az ízlésednek megfelelő dekorációt, bármelyik helyiségbe is keresel.

A Dekor Varázs exkluzív falmatrica webáruház kínálata több száz dekorációs mintából áll, melyeket több méretben, és 24-féle színben tudsz kiválasztani.
Ha ezek között sem találod meg a megfelelőt, írd meg elképzelésedet nekünk, egyedi matrica készítést is vállalunk magánszemélyek és cégek, vállalkozások részére is: feliratok, logók, egyedi méretek, egyedi motívumok, saját minták ügyében vedd fel velünk a kapcsolatot!



Cikkszám: EGYÉB 68.-falt.
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették vele a kosárba

Rólunk mondták

Falmatrica ajánló