MOSOLYGÓS FELHŐ falmatrica 31.

A képek csak illusztrációk.
  • babaszoba falmatrica
  • bababolt falmatrica
Méret:
Méretválasztás
Méretválasztás:
Ft   90 Ft
 db
A Dekor-Varázs fenntartja a jogot a leadott megrendelések felülvizsgálatára.
  Kedvenc 

Termékinformációk

Az elpirult kislány felhőnek a fiú párja, érdemes őket együtt megrendelni. :) Egészítsd ki ezekkel az aranyos dekormatricákkal a szettet, mesefalat, ragaszd fel a bababútorra vagy a gyerekszoba berendezésére.

Kisgyermekek kedvenc témáival állítottuk össze a kínálatunkat, figyelve arra, hogy babaszobákba, és nagyobb gyerekek szobájába is találhass matricákat. Kisfiúk és kislányok is könnyen tudnak választani a sok-sok mintánkból. Ha már nagyobb a gyermek, akár közösen is összeválogathatjátok a mesefal kellékeit, melyet saját ízlésetekre és a dekorálandó felület méretére szabhattok. Nagyon jó visszajelzéseink vannak a darabonként kiválasztott és összerendezett falmatricákról! Ha viszont egyszerűbbnek találod kész szettben megrendelni a termékeket, a Gyerekszoba szettek kategóriánkban ezt egyszerűen megteheted.

Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körbevágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz, nem kell a szakemberre várnod, és órákig takarítani sem utána – dekorálás előtt viszont ne felejtsd el a felületet megtisztítani, letörölni. A színes dekorációk alapos felülettisztítás után ragaszthatók a díszítendő felületre.


Cikkszám: ÉGBOLT 31.-gysz.
Kiszerelés: db
Megosztás másokkal:

Mások ezt tették vele a kosárba

Ajánló