Látogasson el webáruházunkba!

Edzőterem falmatrica - 101B (101B-FT-EDZ)

Webáruház  »  Falmatrica - Faltetoválás  »  CÉGEK - VÁLLALKOZÁSOK  »  EDZŐTEREM - JÓGA  »  Edzőterem falmatrica - 101B
https://www.dekor-varazs.hu/termek/edzoterem-faldekoracio-101b-ft-edz
 Edzőterem falmatrica - 101B
A méretek a leírásban feltüntetett elrendezésre vonatkoznak.
Ára:
2 690 Ft


Edzőterem falmatrica - 101B részletes ismertetője

 Edzőterem témájú faltetoválás edzőtermekbe, fitness stúdiókba vagy akár otthoni dekorációként is, motivációs jelleggel az egészséges életmód eléréséhez illetve a testépítés, edzés szerelmeseinek.   Faltetoválás mintáinkat nevével ellentétben nemcsak falra, hanem bármilyen sima, portalanított, nem porózus felületre is felragaszthatod, például ablakra, tükörre, bútorlapra vagy ajtóra is! 


Ez a minta akár egyedi felirattal is kérhető! 
Csak írd meg a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba, és úgy készítjük el Neked! 

Ez a dekoráció a baloldali kép szerinti elrendezésben kerül elkészítésre, a választható méretek a képen látható ív befoglaló méretére vonatkoznak!  (Bizonyos minták illetve méretek esetén előfordulhat az ív több részre bontása, mely megkönnyíti a dekoráció szállítását, elkészítését és felhelyezését, ez a végeredményt nem befolyásolja!) Több részből álló minták esetében az ív részekre vágható, tetszés szerinti elrendezésben is felhelyezhetők!
FELIRATOS dekorációink esetében, ahol elérhető a tükrözés funkció (tehát megfordul a grafika) A FELIRAT NEM TÜKRÖZŐDIK csak a minta! Ha az egész dekoráció tükrözését szeretnéd (pl.: kirakat üvegre vagy egyéb célból) kérjük jelezd felénk elérhetőségeinken!

Kérjük a dekorálás megkezdése előtt olvasd át a csomagodhoz mellékelt használati útmutatónkat, mely segítséget nyújt a dekorálásban! A használati útmutatót megtalálhatod az alábbi linkre kattintva is: 

http://www.dekor-varazs.hu/falmatrica-felragasztasa-felhelyezese

További képek