Látogasson el webáruházunkba!

Falmatrica -MOZDONY SAJÁT NÉVVEL 27. (GYSZ.27.-falt.)

Webáruház  »  Falmatrica - Faltetoválás  »  GYEREKSZOBA FALTETOVÁLÁS MINTÁK  »  Falmatrica -MOZDONY SAJÁT NÉVVEL 27.
https://www.dekor-varazs.hu/termek/5872-27_-mozdony-faltetovalas
 Falmatrica -MOZDONY SAJÁT NÉVVEL 27.
A nevet a megrendeléskor a Megjegyzés résznél tudod megadni.
Ára:
3 590 Ft


Falmatrica -MOZDONY SAJÁT NÉVVEL 27. részletes ismertetője

A kisfiúk nagyon szeretik a vonatokat! Érdeklődéssel figyelik az elhaladó járművet, gyerekdalokban is szerepelni szokott! :) A faltetoválás minta bármilyen névvel kérhető, a kép csak illusztráció! A kívánt nevet a rendelésnél a megjegyzés rovatban tudod nekünk megadni.

A Dekor Varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadós dekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre.


A Dekor Varázs exkluzív falmatrica webáruház kínálata több száz dekorációs mintából áll, melyeket több méretben és sokféle színben tudsz kiválasztani.
Ha ezek között sem találod meg a megfelelőt, írd meg elképzelésedet nekünk, egyedi matrica készítést is vállalunk magánszemélyek és cégek, vállalkozások részére is: feliratok, logók, egyedi méretek, egyedi motívumok, saját minták ügyében vedd fel velünk a kapcsolatot!

További képek