Látogasson el webáruházunkba!

FELHŐ falmatrica 33. (ÉGBOLT 33.-gysz.)

Webáruház  »  FALMATRICA ÉS BÚTORMATRICA GYEREKSZOBÁBA  »  FALMATRICA MINTÁNKÉNT  »  ÉGBOLT  »  FELHŐ falmatrica 33.
https://www.dekor-varazs.hu/termek/5530-33_-felho-falmatrica
 FELHŐ falmatrica 33.
Ára:
90 Ft


FELHŐ falmatrica 33. részletes ismertetője

Színátmenetes felhőcske gyerekszobába, babaszobába. Falbarát dekormatrica, szett kiegészítésére tökéletes, illetve ha égboltos faldekorációt szeretnél, választhatod ezt az alapjául.

Kisgyermekek kedvenc témáival állítottuk össze a kínálatunkat, figyelve arra, hogy babaszobákba, és nagyobb gyerekek szobájába is találhass matricákat. Kisfiúk és kislányok is könnyen tudnak választani a sok-sok mintánkból. Ha már nagyobb a gyermek, akár közösen is összeválogathatjátok a mesefal kellékeit, melyet saját ízlésetekre és a dekorálandó felület méretére szabhattok. Nagyon jó visszajelzéseink vannak a darabonként kiválasztott és összerendezett falmatricákról! Ha viszont egyszerűbbnek találod kész szettben megrendelni a termékeket, a Gyerekszoba szettek kategóriánkban ezt egyszerűen megteheted.

Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körbevágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz, nem kell a szakemberre várnod, és órákig takarítani sem utána – dekorálás előtt viszont ne felejtsd el a felületet megtisztítani, letörölni. A színes dekorációk alapos felülettisztítás után ragaszthatók a díszítendő felületre.

További képek