Látogasson el webáruházunkba!

Falmatrica -KUTYUS 68. (GYSZ.68.-falt.)

Webáruház  »  Falmatrica - Faltetoválás  »  GYEREKSZOBA FALTETOVÁLÁS MINTÁK  »  Falmatrica -KUTYUS 68.
https://www.dekor-varazs.hu/termek/5312-68_-kutyus-faltetovalas
 Falmatrica -KUTYUS 68.
Ára:
2 190 Ft


Falmatrica -KUTYUS 68. részletes ismertetője

Ezzel a kutyusos öntapatós fali dekormatrica kicsi gyerekek kedvence lehet! A kicsik akár első szavai között szokott lenni a "vau", érdeklődve nézik a kutyusokat. Ezért a falon is szívesen fogják nézegetni ezt a dekorációt. Ez a kutyás falmatrica minta vidámságot visz a gyerekszobába.

A Dekor Varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadós dekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre.


A Dekor Varázs exkluzív falmatrica webáruház kínálata több száz dekorációs mintából áll, melyeket több méretben és sokféle színben tudsz kiválasztani.
Ha ezek között sem találod meg a megfelelőt, írd meg elképzelésedet nekünk, egyedi matrica készítést is vállalunk magánszemélyek és cégek, vállalkozások részére is: feliratok, logók, egyedi méretek, egyedi motívumok, saját minták ügyében vedd fel velünk a kapcsolatot!

További képek