Látogasson el webáruházunkba!

ŐZIKE gyerekszoba falmatrica 25. (ERD.ÁLL. 25 -gysz)

Webáruház  »  FALMATRICA ÉS BÚTORMATRICA GYEREKSZOBÁBA  »  FALMATRICA MINTÁNKÉNT  »  ERDEI ÁLLATOK  »  ŐZIKE gyerekszoba falmatrica 25.
https://www.dekor-varazs.hu/termek/4877-25_-ozike-dekormatrica
 ŐZIKE gyerekszoba falmatrica 25.
Ára:
690 Ft


ŐZIKE gyerekszoba falmatrica 25. részletes ismertetője

Az erdei állatok kedvelt dekorációk a babaszobában, gyerekszobában. A kicsik szeretik a kedvesen mosolygó állatos dekorációkat, ráadásul a gyerekek kedvenc állatai megtalálhatók a kategóriában. Állítsd össze a saját szettedet, készítsd el a saját mesefalatokat. Ez a mesébe illő őzike se hiányozzon az összeállításból! Legyen ez az őzgida a saját szetted főszereplője.

Kisgyermekek kedvenc témáival állítottuk össze a kínálatunkat, figyelve arra, hogy babaszobákba, és nagyobb gyerekek szobájába is találhass matricákat. Kisfiúk és kislányok is könnyen tudnak választani a sok-sok mintánkból. Ha már nagyobb a gyermek, akár közösen is összeválogathatjátok a mesefal kellékeit, melyet saját ízlésetekre és a dekorálandó felület méretére szabhattok. Nagyon jó visszajelzéseink vannak a darabonként kiválasztott és összerendezett falmatricákról! Ha viszont egyszerűbbnek találod kész szettben megrendelni a termékeket, a Gyerekszoba szettek kategóriánkban ezt egyszerűen megteheted.

Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körbevágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz, nem kell a szakemberre várnod, és órákig takarítani sem utána – dekorálás előtt viszont ne felejtsd el a felületet megtisztítani, letörölni. A színes dekorációs matricák alapos felülettisztítás után ragaszthatók a díszítendő felületre.

További képek