Látogasson el webáruházunkba!

PILLANGÓ falmatrica 15. (ERD.ÁLL. 15 -gysz)

Webáruház  »  FALMATRICA ÉS BÚTORMATRICA GYEREKSZOBÁBA  »  FALMATRICA MINTÁNKÉNT  »  ERDEI ÁLLATOK  »  PILLANGÓ falmatrica 15.
https://www.dekor-varazs.hu/termek/1937-15_-pillango-falmatrica
 PILLANGÓ falmatrica 15.
Ára:
190 Ft


PILLANGÓ falmatrica 15. részletes ismertetője

A pillangó a mesefalak, színes falmatrica szettek kedvelt kiegészítője. Remekül illik az erdei állatos témába, környezetbe. Rendelj pillangót, de ne feledkezz meg a virágról, szüksége lehet rá. :)

Kisgyermekek kedvenc témáival állítottuk össze a kínálatunkat, figyelve arra, hogy babaszobákba, és nagyobb gyerekek szobájába is találhass matricákat. Kisfiúk és kislányok is könnyen tudnak választani a sok-sok mintánkból. Ha már nagyobb a gyermek, akár közösen is összeválogathatjátok a mesefal kellékeit, melyet saját ízlésetekre és a dekorálandó felület méretére szabhattok. Nagyon jó visszajelzéseink vannak a darabonként kiválasztott és összerendezett falmatricákról! Ha viszont egyszerűbbnek találod kész szettben megrendelni a termékeket, a Gyerekszoba szettek kategóriánkban ezt egyszerűen megteheted.

Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körbevágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz, nem kell a szakemberre várnod, és órákig takarítani sem utána – dekorálás előtt viszont ne felejtsd el a felületet megtisztítani, letörölni. A színes dekorációs matricák alapos felülettisztítás után ragaszthatók a díszítendő felületre.

További képek