Kiszállítási információk a koronavírus-helyzetre vonatkozóan


Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a COVID-19 - koronavírus járványra való tekintettel
a rendelések teljesítése és a csomagok kiszállítása az alábbiak szerint alakul:

A megrendelések feldolgozása jelenleg folyamatos, minden megrendelés leadása után telefonos egyeztetés történik a kiszállítás várható idejével illetve egyéb tudnivalókkal kapcsolatban.
Jelenleg minden megrendelést teljesíteni tudunk! Főként a falmatrica, faltetoválás és eredeti Disney termékeink akár pár napon belül házhoz szállíthatóak! Fokozottan figyelünk a higiéniára a vírusterjedés MEGELŐZÉSE érdekében!  Termékeink biztonságosak és VÍRUSMENTESEK!

A megrendelések kiszállítása folyamatos!
Felkészült GLS FUTÁROK viszik a csomagjainkat! Jelenleg a legbiztonságosabb fizetési mód az előre utalás vagy bankkártyás fizetés hiszen ilyenkor elkerülhető a közvetlen fizikai kapcsolat a futár és a vásárló között, így fizetés nélkül átadható a csomag.
Továbbra is elérhető az utánvételes fizetési mód, azonban amennyiben teheti, kérjük éljen a futárnál történő bankkártyás fizetés lehetőségével! Április 15.-től 15.000 Ft-ra nő az érintéssel működő fizetések értékhatára, így kevesebb esetben lesz szükség fizetéskor a PIN kód megadására.

Ez az időszak sokak számára az otthon tartózkodásról szól, emiatt remek időtöltés lehet faldekorációs termékeinkkel a lakás, gyerekszoba dekorálása!
Köszönjük figyelmét és várjuk megtisztelő megrendelését!

Jelencsity Miklós
Dekor Varázs

Rólunk mondták

Ajánló