falmatrica

Saját elképzelésed van? - Segítünk!

A Dekor Varázs törekszik arra, hogy a megrendelői 100%-osan elégedettek legyenek. Webáruházunk több száz mintát kínál többféle méretben és színben, de előfordulhat, hogy érdeklődőinknek már van egy elképzelés a fejében, egyedi méretre szeretnék szabni a dekorációt, esetleg saját szöveget, fényképet, grafikát, mintát szeretnének az otthonukba, vállalkozásukba, autójukra, munkahelyükre.

Ha Te is egyéni, személyre szabott dekorációt szeretnél, és van egy elképzelés, melyet meg tudunk valósítani, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot a dekorvarazs@gmail.com címen, és mi mihamarabb válaszolunk leveledre. Az e-mailben minél részletesebben írj az elképzelésedről, amennyiben kép is van hozzá, az segíti a munkánkat. Egy hozzávetőleges méretet is szükséges megadnod (szélesség és/vagy magasság), illetve telefonszámod egyeztetés céljából.

Rengeteg egyedi ötletet, elképzelést, saját tervet valósítottunk meg az évek során, így a különböző dekorációkban sokrétű tapasztalatot szereztünk: számtalan személyre szabott falmatrica, babaszoba falak és bútorok dekorációja, színes nyomtatott öntapadós matricák megálmodott mintákkal kicsitől az óriási méretig, bútormatrica különböző stílusokban, egyedi bordűrök személyre szabva, cégeknek - vállalkozásoknak feliratok és logók, és megannyi más dekoráció és kiegészítő.Személyre szóló ajándék karácsonyra? Rendelj egyedi falmatricát!


Lenyűgöznek a falmatricák, de egyedi igények alapján gyártatnád le a látványos fali dekorációs elemeket? Falmatrica webáruházunk munkatársai készek arra, hogy megvalósítsák elképzeléseidet, így akár a személyre szóló karácsonyi ajándékokért sem kell hosszas kutatásba merülnöd!


Egyedi falmatrica rendelésednek csakis a Te fantáziád és kreativitásod szabhat határt, ugyanis a kívánságokat akár meglévő képből is elkészítjük, de munkatársaink kiváló vizuális képességeinek köszönhetően akár leírásodból is kitaláljuk, hogy mire lenne szükséged az egyedi falmatricával kapcsolatban!


Mivel a falmatricák terén nemcsak egyszerű mintákban gondolkodunk, hanem látványos képekben is, lehetőség van arra, hogy poszter jellegű fali dekorációt is kreáljunk, így, ha rokonod vagy barátod régóta szeretné kedvenc együttesének, filmjének plakátjával dekorálni otthonát, itt a lehetőség, hogy meglepd karácsony alkalmából poszter falmatricával! *


Meríts ihletet falmatrica webáruházunk kínálatából, és ha már meglévő termék tetszene meg, viszont módosítanál rajta, az sem akadály! Add le egyedi falmatrica rendelésed, még a karácsonyi roham előtt!*A posztereket nem minden esetben tudjuk nagy méretben elkészíteni, hiszen ahhoz nagy méretű képre vagy jó minőségű grafikára van szükség. Egyeztessünk, küldd el kérésedet e-mailben!


Rólunk mondták

Ajánló