Saját elképzelésed van? - Segítünk!

A Dekor Varázs törekszik arra, hogy a megrendelői 100%-osan elégedettek legyenek. Webáruházunk több száz mintát kínál többféle méretben és színben, de előfordulhat, hogy érdeklődőinknek már van egy elképzelés a fejében, egyedi méretre szeretnék szabni a dekorációt, esetleg saját szöveget, fényképet, grafikát, mintát szeretnének az otthonukba, vállalkozásukba, autójukra, munkahelyükre.

Ha Te is egyéni, személyre szabott dekorációt szeretnél, és van egy elképzelés, melyet meg tudunk valósítani, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot a dekorvarazs@gmail.com címen, és mi mihamarabb válaszolunk leveledre. Az e-mailben minél részletesebben írj az elképzelésedről, amennyiben kép is van hozzá, az segíti a munkánkat. Egy hozzávetőleges méretet is szükséges megadnod (szélesség és/vagy magasság), illetve telefonszámod egyeztetés céljából.

Rengeteg egyedi ötletet, elképzelést, saját tervet valósítottunk meg az évek során, így a különböző dekorációkban sokrétű tapasztalatot szereztünk: számtalan személyre szabott falmatrica, babaszoba falak és bútorok dekorációja, színes nyomtatott öntapadós matricák megálmodott mintákkal kicsitől az óriási méretig, bútormatrica különböző stílusokban, egyedi bordűrök személyre szabva, cégeknek - vállalkozásoknak feliratok és logók, és megannyi más dekoráció és kiegészítő.

Rólunk mondták

Ajánló